Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie continua: Contractul a fost reziliat - Cand s-ar putea relua circulatia

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 16:41
1211 citiri
Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie continua: Contractul a fost reziliat - Cand s-ar putea relua circulatia
Foto: Digi 24

Contractul cu firma care a realizat lucrarile la tronsonul Cunta-Siliste din cadrul autostrazii Sibiu-Orastie a fost reziliat, a anuntat, miercuri, ministrul Transporturilor Dan Costescu, intr-o conferinta de presa.

El a transmis ca proiectul nu a fost respectat si acesta este motivul pentru care a fost luata decizia de reziliere a contractului.

"Am primit analizele si expertizele de la CNADNR, iar ele arata ca materialele de constructie nu au fost in conformitate cu caietul de sarcini, lucrarile de executie sunt necorespunzatoare, asa ca proiectul nu a fost respectat.

Am solicitat conducerii CNADNR sa analizeze optiunile pentru continuarea acestui proiect si sa identifice solutii pentru deblocarea lui, dar si sa realizeze un plan de masuri pentru ca sa stim pasii ce trebuie urmati in perioada urmatoare", a explicat ministrul.

"Acum mai putin de 30 de minute am primit comunicarea din partea CNADNR privind rezilierea contractului cu actualul constructor. Vom face o cerere de ...citeste mai departe despre "Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie continua: Contractul a fost reziliat - Cand s-ar putea relua circulatia" pe Ziare.com

#contract rezilitat autostrada sibiu orastie, #contract autostrada sibiu orastie, #probleme autostrada sibiu orastie , #Stiri Macroeconomie