Scrisoare deschisa adresata premierului Ciolos in prima zi de mandat

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 17:31
1563 citiri
Scrisoare deschisa adresata premierului Ciolos in prima zi de mandat
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul deputat PNL Horatiu Buzatu i-a trimis o scrisoare deschisa premierului Dacian Ciolos in care ii solicita acestuia sa remedieze cat mai repede o mare problema din Transporturi.

Arhitectul reaminteste ca intreg Culoarul de circulatie IV paneuropean, de aproape 3.500 de km este aproape nefunctional, pentru ca o portiune de circa 80 de km din zona Craiovei este si acum ne-electrificata, fiind necesara schimbarea locomotivelor pentru toate trenurile electrice care circula prin acea zona.

"Dvs. spuneti ca este necesar sa valorificam pozitia strategica a Romaniei pentru a deveni un nod logistic regional. (...) Doljul este unul dintre judetele tarii prin care trece Culoarul de circulatie IV paneuropean, care circula de la Dresda / Nuremberg pana la Thessaloniki, Istanbul si Constanta, avand bifurcatii la Arad catre Constanta si la Sofia catre Istanbul.

Pentru directia Arad - Sofia - Thessaloniki s-a avut in vedere si traversarea Dunarii, motiv pentru care s-a construit aici ...citeste mai departe despre "Scrisoare deschisa adresata premierului Ciolos in prima zi de mandat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Horatiu Buzatu scrisoare deschisa Ciolos, #coridor pan european Craiova neelectrificat , #Stiri Macroeconomie