Secretul Romaniei pentru cea mai mare crestere economica din UE. Basescu: Masurile foarte dure

Sambata, 31 Mai 2014, ora 08:51
1651 citiri
Secretul Romaniei pentru cea mai mare crestere economica din UE. Basescu: Masurile foarte dure

Presedintele Traian Basescu a laudat cresterea economica a Romaniei, intr-un interviu acordat luni unui post bulgar. In schimb, s-a ferit sa catalogheze Romania drept "tigru al Europei", in privinta economiei.

Intrebat, luni, in interviul acordat Bulgaria on air, cum a reusit Romania sa aiba cea mai mare crestere economica din UE, in primul trimestru din 2014, Basescu a facut referire la masurile luate in timpul crizei.

"Au fost luate masuri foarte dure pentru a restabili echilibrul macroeconomic. Romania a fost, practic, in criza doar un an si jumatate. Apoi, a urmat cresterea.

Este adevarat ca masurile care au fost luate au fost foarte dureroase pentru oameni si companii. (...) In timpul crizei, investitiile in Romania nu s-au diminuat", a precizat presedintele.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE

Acesta a mentionat ca firmele straine au continuat sa investeasca in tara noastra chiar si in ...citeste mai departe despre "Secretul Romaniei pentru cea mai mare crestere economica din UE. Basescu: Masurile foarte dure" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Basescu crestere economica Romania, #Basescu Romania tigru Europa, #basescu economie romania , #Stiri Macroeconomie