Seful FAO: Sunt foarte impresionat de Romania, economia este plina de viata

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 09:00
1056 citiri
Seful FAO: Sunt foarte impresionat de Romania, economia este plina de viata
Foto: un.org

Directorul general al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite (FAO), Jose Graziano da Silva, a declarat ca este foarte impresionat de Romania. Potrivit oficialului, nu doar cifrele economice au contribuit la aceasta impresie.

"Sunt foarte impresionat de aceasta tara. Nu numai de cifrele economice, nu numai acestea m-au impresionat. Ministerul a marcat faptul ca dupa 20 de ani s-a obtinut o balanta pozitiva in raportul dintre export si import. Acesta contribuie la o crestere care este de 5,6-5,8% din PIB.

Nu este o cifra pe care o intalnim curent in lume si mai ales in aceasta regiune. Este vorba despre o performanta demna de remarcat. Trebuie sa spun ca, personal, am avut ocazia sa umblu prin oras. In aceasta dimineata am vazut cat de plina de viata este economia", a spus seful FAO, intr-o conferinta de presa dedicata inchiderii celei de-a 29-a Conferinte Regionale FAO pentru Europa si Asia Centrala de la Bucuresti.

De asemenea, acesta a precizat ca ...citeste mai departe despre "Seful FAO: Sunt foarte impresionat de Romania, economia este plina de viata" pe Ziare.com

#director FAO Romania, #ONU Alimentatie si Agricultura Daniel Constantin , #Stiri Macroeconomie