Seful misiunii FMI in Romania va sta o saptamana la Bucuresti sa cunoasca noul Guvern

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 21:02
1007 citiri
Seful misiunii FMI in Romania va sta o saptamana la Bucuresti sa cunoasca noul Guvern
Foto: Arhiva Facebook/FMI

Seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) pentru Romania, Reza Baqir, va sosi in Romania pentru o saptamana, pentru a avea un prim contact cu noul Executiv condus de Sorin Grindeanu, potrivit reprezentantilor biroului local al institutiei financiare.

Echipa FMI va sosi in Romania in aceasta saptamana, cel mai probabil miercuri.

"Intr-adevar saptamana aceasta va sosi la Bucuresti o echipa condusa de domnul Reza Baqir pentru o vizita de curtoazie, un prim contact cu reprezentanti ai noului guvern. Misiunea va dura o saptamana", au transmis reprezentantii FMI.

Ministrul de Finante, Viorel Stefan, a declarat ca va sosi o echipa a FMI cu care reprezentantii Guvernului vor discuta in "termeni de curtoazie".

El a subliniat ca Romania nu va lua niciun imprumut de la institutiile financiare internationale, statul avand rezerve financiare suficiente in Trezorerie.

Reprezentantii misiunii FMI au recomandat autoritatilor de la Bucuresti si anul trecut un nivel al ...citeste mai departe despre "Seful misiunii FMI in Romania va sta o saptamana la Bucuresti sa cunoasca noul Guvern" pe Ziare.com

#FMI Romania vizita guvern Grindeanu , #Stiri Macroeconomie