Si-a dat girul Isarescu pentru noile masuri din Codul Fiscal? Ce spune Teodorovici

Joi, 20 August 2015, ora 13:06
1158 citiri
Si-a dat girul Isarescu pentru noile masuri din Codul Fiscal? Ce spune Teodorovici
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a anuntat ca TVA va scadea la 20% de anul viitor si la 19% din 2017, precizand ca guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) Mugur Isarescu, care initial s-a impotrivit unor masuri din noul Cod Fiscal, considera acum ca reducerea taxelor este binevenita.

Dupa dezbaterile partidelor pe Codul Fiscal, in urma carora s-a ajuns la un consens politic, Teodorovici a fost intrebat daca guvernatorul BNR s-a lasat convins de noua varianta a proiectului, care contine, printre altele, scaderea treptata a TVA, eliminarea taxei pe stalp de anul viitor si renuntarea la supraacciza pe carburant din 2017, nu din 2016 cum se dorea initial.

Puterea si Opozitia s-au inteles: TVA de 20% din 2016. Ce se intampla cu celelalte taxe

"Nu e de convins, a fost o discutie ieri (miercuri - n.red.) intre premierul Ponta si guvernatorul Isarescu si pentru domnul guvernator orice masura de revenire la ce a fost initial e agreabila", a raspuns Eugen ...citeste mai departe despre "Si-a dat girul Isarescu pentru noile masuri din Codul Fiscal? Ce spune Teodorovici" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Isarescu Cod Fiscal, #Isarescu TVA, #Isarescu reducere TVA , #Stiri Macroeconomie