Sindicatele dezvaluie: FMI, nemultumit de reformele Guvernului - vor avea loc negocieri

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 21:46
1293 citiri
Sindicatele dezvaluie: FMI, nemultumit de reformele Guvernului - vor avea loc negocieri
Foto: Wikipedia

Reprezentantii Fondului Monetar International (FMI) sunt nemultumiti de absenta reformelor la nivelul administratiei publice si al companiilor de stat, a declarat, vineri, Bogdan Hossu, presedintele CNS Cartel Alfa, dupa discutiile avute cu reprezentantii FMI.

"Pe parcursul discutiilor purtate, reprezentantii FMI s-au aratat nemultumiti de absenta reformelor la nivelul administratiei publice si al companiilor de stat. Ne-au anuntat ca vor urma negocieri cu guvernului, in cadrul carora specialistii FMI vor pune accent pe realizarea reformelor convenite in acordurile anterioare", a spus Hossu.

Totodata, presedintele CNS Cartel Alfa a precizat ca discutiile cu reprezentantii FMI au avut in vedere problematica salariului minim, evolutia locurilor de munca, impactul reducerii CAS si legislatia muncii - structura si perspective.

"Le-am comunicat specialistilor FMI ca majorarea salariului minim nu impieteaza numarul locurilor de munca sau numarul intreprinderilor existente. In acest ...citeste mai departe despre "Sindicatele dezvaluie: FMI, nemultumit de reformele Guvernului - vor avea loc negocieri" pe Ziare.com

#FMI reforme administratia publica, #Hossu intalnire FMI reforme , #Stiri Macroeconomie