Soarta Greciei se decide in aceasta seara: Anunt triumfator din partea elenilor

Luni, 22 Iunie 2015, ora 20:26
1069 citiri
Soarta Greciei se decide in aceasta seara: Anunt triumfator din partea elenilor
Foto: Ziare.com

Ministrul elen al Economiei, Giorgos Stathakis, a anuntat, luni, ca e de parere ca noile propuneri ale Greciei sunt pe placul creditorilor.

O raza de speranta pentru Grecia, pe ultima suta de metri

Intr-un interviu pentru BBC, acesta a afirmat ca se asteapta ca guvernul din care face parte sa faca anuntul conform caruia a fost incheiata o intelegere formala cu Atena, in urma careia Grecia va primi "fondurile vitale" de 7,2 miliarde de euro.

Ministrul a mai spus ca in urmatoarele zile vor fi puse la punct toate datele tehnice, iar intelegerea va fi formalizata.

Acesta si-a exprimat increderea ca Grecia va putea plati catre Fondul Monetar International suma de 1,5 miliarde de euro in 30 iunie, asa cum se asteapta.

Grecia a trimis, luni, o noua serie de propuneri creditorilor internationali, presa externa scriind ca exista din ce in ce mai multe sperante ca cele doua parti vor ajunge la un acord. Miscarea facuta de eleni vine la timp pentru summit-ul organizat de urgenta la ...citeste mai departe despre "Soarta Greciei se decide in aceasta seara: Anunt triumfator din partea elenilor" pe Ziare.com

#Grecia propuneri datorii, #summit Bruxelles Grecia, #Donald Tusk Grecia, #Giorgos Stathakis datorii Grecia , #Stiri Macroeconomie