Spania, in genunchi: Alternativa ilegala a spaniolilor, fara de care nu ar supravietui

Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 09:00
1469 citiri
Spania, in genunchi: Alternativa ilegala a spaniolilor, fara de care nu ar supravietui

Coruptie, o economie slaba si o piata neagra din ce in ce mai mare. Spania nu a reusit inca sa gaseasca iesirea din greaua criza prin care trece. Pentru multi spanioli amenintati de saracie, incalcarea legilor ramane singura sansa de salvare, scrie publicatia elvetiana NZZ, intr-o ampla analiza.

"Se intampla si in cele mai bune familii", obisnuiesc sa spuna spaniolii, mai ales cand la urechile lor ajung vesti despre un caz de coruptie petrecut in sanul familiei regale. De aceasta data, in scandal sunt amestecati printesa Cristina si sotul acesteia. Printesa este acuzata ca a fost implicata in afacerile sotului ei, Inaki Urdangarin, care este investigat pentru frauda fiscala. In Spania, insa, scandalurile de coruptie sunt mult mai multe.

Prim-ministrul tarii, Mariano Rajoy, este supectat ca s-a implicat in finantarea ilegala a Partidului Popular Conservator. Socialistii, in schimb, sunt invinuiti ca au asigurat pensii generoase unor colegi de partid.

In aceste conditii, 90% ...citeste mai departe despre "Spania, in genunchi: Alternativa ilegala a spaniolilor, fara de care nu ar supravietui" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#criza Spania locuri munca, #somaj Spania coruptie politica, #printesa Cristina Spania frauda, #Spania criza politica , #Stiri Macroeconomie