Stolojan: Sa te opui legii darii in plata inseamna sa-ti tai craca de sub picioare

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 10:50
1006 citiri
Stolojan: Sa te opui legii darii in plata inseamna sa-ti tai craca de sub picioare
Foto: Ziare.com

Dezbaterile asupra legii darii in plata sunt viciate de motive electorale, declara eroparlamentarul PNL Theodor Stolojan. El considera ca legea nu trebuia introdusa intr-un an cu alegeri.

Theodor Stolojan spune, la RFI Romania, ca "aceasta lege cu puternice implicatii sociale, economice, cu un impact pe sistemul bancar din Romania nu era o lege pentru an electoral".

"Fiind introdusa intr-un an electoral in dezbatere, sigur ca toate dezbaterile sunt viciate de campania electorala care de fapt este in toi, dupa cum observati, daca va uitati in Bucuresti, vedeti numai banere cu fel de fel de figuri care doresc sa candideze la primarie sau in alte parti.

Deci nu era un proiect de lege introdus intr-un an electoral, pentru ca orice dezbatere devine deturnata, viciata de motive electorale", a declarat eurodeputatul.

Bancile stramba din nas la darea in plata, dar nici ele nu fac nimic pentru romanul cu afaceri

Va disparea programul Prima Casa? Ce asigurari da initiatorul Legii ...citeste mai departe despre "Stolojan: Sa te opui legii darii in plata inseamna sa-ti tai craca de sub picioare" pe Ziare.com

#Stolojan legea darii in plata, #legea darii in plata Senat, #legea darii in plata Camera Deputatilor , #Stiri Macroeconomie