Suspans pentru Grecia: Eurogrupul pune conditii mai dure pentru salvarea elenilor

Duminica, 12 Iulie 2015, ora 16:25
1214 citiri
Suspans pentru Grecia: Eurogrupul pune conditii mai dure pentru salvarea elenilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrii de Finante din zona euro vor ca Grecia sa implementeze masuri mai dure de austeritate decat cele prezentate de premierului elen Alexis Tsipras, potrivit unui document care contine concluziile partiale ale negocierilor intense de sambata ale eurogrupului.

Potrivit draft-ului obtinut de Reuters, oficialii europeni vor ca Atena sa implementeze masuri mai dure de reformare a sistemului economic, inainte ca noi discutii in vederea acordarii unui al treilea ajutor financiar sa inceapa.

Ultimele ore pentru Grecia - LIVE

Documentul nu reprezinta un acord final, ci, mai degraba, un punct de plecare pentru reuniunea de duminica a ministrilor de Finante, le-au dezvaluit surse oficiale jurnalistilor acreditati la Bruxelles.

Aceleasi surse au adaugat ca Grecia va trebui sa se conformeze, daca vrea sa acceseze planul de salvare pe trei ani, pentru care a aplicat la Mecanismul pentru Stabilitate Europeana (MSE).

Printre solicitarile eurogrupului se numara si cerinta ca Grecia... citeste mai departe despre "Suspans pentru Grecia: Eurogrupul puna conditii mai dure pentru salvarea elenilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#eurogrup masuri Grecia, #reforme dure Grecia eurogrup , #Stiri Macroeconomie