Taxa pe Autostrada Soarelui: Ponta cere ca sistemul "sa nu fie mai inteligent ca noi"

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 14:17
909 citiri
Taxa pe Autostrada Soarelui: Ponta cere ca sistemul "sa nu fie mai inteligent ca noi"
Foto: Captura Youtube/Sedinta guvern

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor sa introduca un sistem eficient de taxare pe autostrada Bucuresti-Constanta, dar care "sa nu fie mai inteligent decat noi", acesta asigurandu-l ca sistemul va fi functional la 30 aprilie, iar masinile nu vor astepta mult la bariera din Cernavoda.

Solicitarea i-a fost adresata ministrului de resort, Ioan Rus, in sedinta de miercuri a Guvernului, in perspectiva zilei libere de 1 Mai.

"Daca nu venea 1 Mai, mai amanam, dar acum avem si reglementarea pentru ca sa putem da drumul sistemului inteligent...E inteligent, domnul ministru Rus?", l-a intrebat Ponta pe ministrul Transporturilor, la inceputul sedintei de miercuri a Executivului.

Dupa ce acesta l-a asigurat ca sistemul "este inteligent", Ponta a replicat: "Sa nu fie mai inteligent decat noi, aia e singura problema. Ca sa nu mai existe cozi la bariera de la Cernavoda, vreau sa-l testam impreuna inainte de 1 Mai ca sa fim siguri ca functioneaza".

Ministrul a precizat ca ...citeste mai departe despre "Taxa pe Autostrada Soarelui: Ponta cere ca sistemul "sa nu fie mai inteligent ca noi"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta taxa Cernavoda bariera cozi, #Ponta sistem inteligent taxa Cernavoda Fetesti , #Stiri Macroeconomie