Taxa pe stalp scumpeste calatoria cu metroul

Joi, 27 Februarie 2014, ora 17:07
1535 citiri
Taxa pe stalp scumpeste calatoria cu metroul

Taxa pe stalp reprezinta o cheltuiala suplimentara de 50 de milioane de lei pentru Metrorex si, avand in vedere faptul ca subventia de la bugetul de stat este foarte mica, scumpirea calatoriei cu metroul este iminenta, a declarat Marin Aldea, director Managementul Operatiunilor, in cadrul companiei.

"Bugetul pe anul 2014 a fost construit dezechilibrat, intrucat subventia alocata Metrorex prin legea bugetului de stat reprezinta circa 65% din necesarul fundamentat si solicitat de Metrorex.

In aceste conditii, este evident faptul ca bugetul a fost construit dezechilibrat, tinand seama si de anumite cheltuieli care au intervenit si care nu au fost prevazute in 2013 si 2014. Spun asta pentru ca a aparut Ordonanta de Urgenta 102/2013 prin care se impoziteaza cladirile speciale cu 1,5% (taxa pe stalpi - n.red.) ", a spus Marin Aldea pentru B365.

Potrivit reprezentantului Metrorex, aceasta taxa reprezinta o cheltuiala de aproape 50 milioane lei pentru Metrorex, deoarece este vorba de ...citeste mai departe despre "Taxa pe stalp scumpeste calatoria cu metroul" pe Ziare.com

#taxa stalp scumpire metrou, #scumpira cartela cu metrou, #preturi Metrorex , #Stiri Macroeconomie