Teodorovici: Nu taiem veniturile oamenilor, mai bine imi tai o mana. Nu va fi criza in Romania

Duminica, 04 Martie 2018, ora 21:22
1401 citiri
Teodorovici: Nu taiem veniturile oamenilor, mai bine imi tai o mana. Nu va fi criza in Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, da asigurari ca Romania nu ar putea fi afectata de o noua criza economico-financiara, cum s-a intamplat dupa 2009. In plus, acesta sustine ca actualul Guvern si PSD nu vor lua niciodata decizia de a taia din veniturile romanilor, ci "mai degraba isi taie el o mana".

"Crize care sa afecteze atat de mult Romania nu vor fi, asta sigur. Sigur! Cei care sunt in aceasta zona economica pot zice: Domnule, nu ai cum sa spui tu sigur. Eu spun ca nu vor fi. In al doilea rand, statul va asigura partea de pensii, deci partea de venituri pentru populatie. Repet, nu are cum", a declarat duminica seara ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, la Antena 3, intrebat ce s-ar putea intampla daca ar veni o noua criza economica, potrivit News.ro.

El a subliniat ca niciodata acest Guvernul sau PSD nu vor ajunge la decizia de a taia din veniturile romanilor, cum s-a intamplat in 2010.

Citeste mai departe despre "Teodorovici: Nu taiem veniturile oamenilor, mai bine imi tai o mana. Nu va fi criza in Romania" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eugen Teodorovici taiere venituri, #Eugen Teodorovici taiere mana, #ministru finante cria Romania , #Stiri Macroeconomie