Teodorovici spune ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi publicat saptamana asta

Luni, 29 Iulie 2019, ora 23:10
789 citiri
Teodorovici spune ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi publicat saptamana asta
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice in cursul acestei saptamani.

"Nu s-a decis nimic, nu s-a discutat", a declarat Eugen Teodorovici, luni, la finalul CEx al PSD, intrebat despre ce s-a decis in legatura cu rectificarea bugetara.

Intrebat de ziaristi cati bani vor primi administratiile locale la rectificare, el a spus: "O sa vedeti cand se posteaza pe site".

Despre faptul ca ar urma sa fie taiati bani de la Educatie, Transporturi si Sanatate, Teodorovici a dat acelasi raspuns.

"O sa vedeti pe site si o sa vedeti comentariile ministrilor de resort", a spus ministrul.

Teodorovici a precizat ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi postat pe site-ul Ministerului de Finante in cursul acestei saptamani.

Surse guvernamentale au precizat anterior ca, cel mai probabil, rectificarea bugetara ar urma sa fie aprobata in Guvern pe data de 5 august.

Vezi si Tensiuni in coalitie? ALDE nu e de acord cu propunerile pentru rectificare. PSD se lauda ca are bani ...citeste mai departe despre "Teodorovici spune ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi publicat saptamana asta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rectificare bugetara Teodorovici , #Stiri Macroeconomie