Trenul e un lux? Explicatiile fostului ministru Costescu

Vineri, 08 Iulie 2016, ora 16:14
788 citiri

Dan Costescu, fostul ministru al Transporturilor, sustine ca nu a spus ca, in Romania, calatoria cu trenul e un lux, ci s-a referit la transportul feroviar din Occident, unde "conditiile sunt de calitate".

"Nu am spus nicio clipa ca transportul pe calea ferata in Romania este un lux. Am specificat clar in declaratia mea ca este vorba despre transportul cu trenul in Occident. Acolo este un lux. Desi poate termenul corect este de calitate.

De ce de calitate? Pentru ca timpul pe care pasagerul il petrece in tren este tot mai scurt, conditiile sunt de calitate, iar timpul petrecut in timpul calatoriei este unul de calitate (pasagerul poate lucra pe PC in timpul drumului, poate vorbi la telefon, poate sa-si petreaca timpul in mod util).

In masina sau avion nu poti face aceste lucruri pentru ca nu ai acces la Internet. In momentul in care am spus transport de calitate, la acest lucru m-am gandit. In strainatate s-a ajuns la acest nivel. Catre asta trebuie sa tindem si noi", a ...citeste mai departe despre "Trenul e un lux? Explicatiile fostului ministru Costescu" pe Ziare.com

#Dan Costescu tren lux, #Dan Costescu calatorie lux tren , #Stiri Macroeconomie