Trump a promis la G20 sute de milioane de dolari pentru tarile distruse de foamete

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 19:30
821 citiri
Trump a promis la G20 sute de milioane de dolari pentru tarile distruse de foamete
Foto: captura Youtube/This Information

Presedintele american Donald Trump a promis sambata 639 de milioane de dolari finantare pentru programele umanitare, dintre care 331 de milioane de dolari pentru a ajuta la hranirea persoanelor din patru tari afectate de foamete - Somalia, Sudanul de Sud, Nigeria si Yemen.

Liderul american a anuntat asistenta la o sesiune de lucru a summitului G20, de la Hamburg. Directorul executiv al Programului Alimentar Mondial al ONU, David Beasley, a numit ajutorul "un dar de la Dumnezeu".

"Ne confruntam cu cea mai grava criza umanitara dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial", a spus Beasley, un republican si fost guvernator de Carolina de Sud.

Potrivit lui, fondurile suplimentare au reprezentat aproximativ o treime din necesarul estimat al agentiei pentru anul acesta.

Programul Alimentar Mondial estimeaza ca 109 milioane de oameni din lume au nevoie de asistenta alimentara anul acesta, fata de 80 de milioane anul trecut. ...citeste mai departe despre "Trump a promis la G20 sute de milioane de dolari pentru tarile distruse de foamete" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump ajutor umanitar foamete ONU , #Stiri Macroeconomie