Trump incurajeaza boicotul in cazul Harley-Davidson

Luni, 13 August 2018, ora 08:47
1238 citiri
Trump incurajeaza boicotul in cazul Harley-Davidson
Foto: Facebook/Harley-Davidson

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca este "minunat" ca lumea ar putea sa boicoteze Harley-Davidson daca firma va muta productia de motociclete in afara SUA.

"Multi posesori de motociclete Harley Davidson planuiesc sa boicoteze compania daca productia se va muta in strainatate. Minunat!

Majoritatea celorlalte companii vin in directia noastra, inclusiv competitorii Harley. O miscare foarte proasta! SUA vor fi in curand la acelasi nivel, chiar mai bine", a afirmat Trump pe Twitter.

Comentariile lui Trump vin dupa ce presedintele a primit membrii "Bikers for Trump", o grupare de motociclisti care il sustine pe Trump, la clubul sau de golf din Bedminister, New Jersey, in weekend, scrie CNN.

Tensiunile dintre Trump si Harley-Davidson au inceput cand Trump a impus taxe pentru importurile de otel si aluminiu pentru a incerca sa sustina productia interna.

Uniunea Europeana a raspuns prin a promite sa creasca taxele pentru mai multe bunuri importate din SUA, inclusiv pentru motocicletele Harley.

Harley a comunicat ca poate pierde pana la 100 de milioane de dolari pe an si a promis ca isi va muta o parte din productie in afara SUA pentru a evita taxele impuse de UE. ...citeste mai departe despre "Trump incurajeaza boicotul in cazul Harley-Davidson" pe Ziare.com

#Trump boicot Harley Davidson , #Stiri Macroeconomie