Tsipras il apara pe Varoufakis: Poate ca nu se pricepe la moda, dar nu a furat banii grecilor

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 16:32
1019 citiri
Tsipras il apara pe Varoufakis: Poate ca nu se pricepe la moda, dar nu a furat banii grecilor
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Premierul de extrema-stanga al Greciei, Alexis Tsipras, i-a luat apararea fostului ministru al Finantelor Yanis Varoufakis, acuzat de inalta tradare, afirmand ca fostul coleg poate fi criticat pentru preferintele vestimentare sau pentru vacantele scumpe, dar nu a furat niciun ban de la poporul grec.

"Poate ca domnul Varoufakis a facut greseli, toti facem.... Il puteti acuza pentru actiunile politice, pentru declaratii, pentru gusturile vestimentare, pentru vacantele in Aegina", a spus Tsipras.

Grecia fierbe: Se cere judecarea lui Varoufakis pentru inalta tradare (Video)

"Dar nu il puteti acuza ca a furat banii poporului grec sau ca ar fi adus Grecia pe marginea prapastiei", a spus Tsipras.

Curtea Suprema de Justitie din Grecia a cerut Parlamentului anularea imunitatii deputatului Yanis Varoufakis, fost ministru al Finantelor, acuzat de "inalta tradare" dupa ce a dezvaluit informatii despre un presupus plan secret de iesire a tarii din zona euro.

Cum apara Varoufakis ...citeste mai departe despre "Tsipras il apara pe Varoufakis: Poate ca nu se pricepe la moda, dar nu a furat banii grecilor" pe Ziare.com

#Alexis Tsipras Yanis Varoufakis criza Grecia, #Yanis Varoufakis inalta tradare , #Stiri Macroeconomie