Un gigant al petrolului din UE sfideaza sanctiunile si anunta mari afaceri cu Rusia

Duminica, 25 Mai 2014, ora 17:00
1306 citiri
Un gigant al petrolului din UE sfideaza sanctiunile si anunta mari afaceri cu Rusia
Foto: This is Money

Daca Statele Unite si Uniunea Europeana au impus sanctiuni Moscovei, punand pe lista neagra multi oameni de afaceri rusi, in urma anexarii Crimeii, iata ca puternica firma British Petroleum sfideaza masurile contra Rusiei si face importante afaceri cu Rosneft.

Firma ruseasca Rosneft si compania British Petroleum au semnat un acord pentru explorarea in comun a resurselor de petrol din Rusia, aceasta fiind prima afacere importanta pentru compania ruseasca, dupa ce Occidentul a impus sanctiuni asupra Moscovei, ca urmare a conflictului din Ucraina, potrivit Reuters.

Directorul executiv al Rosneft, Igor Sechin, un aliat apropiat al presedintelui rus, Vladimir Putin, a fost vizat de sanctiunile Statelor Unite.

"Tara noastra are un scop, nu numai sa sustinem si sa imbunatatim pozitiile celor mai importanti furnizori de ...citeste mai departe despre "Un gigant al petrolului din UE sfideaza sanctiunile si anunta mari afaceri cu Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acord Rosneft BP petrol, #British Petroleum afaceri Rusia, #explorare petrol BP Rusia, #BP sfideaza sanctiunile occidentale , #Stiri Macroeconomie