Valcov, despre FMI: Nu mai e cazul ca profesorul sa ne arate unde e tabla si unde e usa

Miercuri, 18 Februarie 2015, ora 21:19
987 citiri
Valcov, despre FMI: Nu mai e cazul ca profesorul sa ne arate unde e tabla si unde e usa
Foto: Realitatea Tv

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a anuntat, miercuri seara, ca cel mai probabil Romania nu va mai incheia un nou acord cu Fondul Monetar International (FMI).

"Nu am cerut acordul celor de la FMI (pe noile masuri cuprinse in proiectul de Cod Fiscal - n.red.). Acordul expira in septembrie 2015 si sper ca toate masurile din noul Cod Fiscal sa fie adoptate la jumatatea acestui an si sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2016.

Cel mai probabil, nu se va continua acordul cu FMI. Stam foarte bine din punct de vedere macroeconomic, avem a cincea crestere economica in UE in 2014 (din punct de vedere procentual - n.red.). Cred ca am depasit de mult timp stadiul in care profesorul trebuia sa ne arate unde e tabla si unde e usa, doar ca trebuie sa avem un dialog mai bun cu mediul de afaceri", a sustinut Darius Valcov, la Realitatea Tv.

De asemenea, el a precizat ca doua din masurile cuprinse in proiectul de Cod Fiscal au fost incluse in scrisoarea de intentie care, insa, nu a fost semnata ...citeste mai departe despre "Valcov, despre FMI: Nu mai e cazul ca profesorul sa ne arate unde e tabla si unde e usa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Valcov acord FMI, #nou acord FMI , #Stiri Macroeconomie