Valcov: Un nou acord cu FMI nu este o prioritate

Marti, 23 Decembrie 2014, ora 10:58
1166 citiri
Valcov: Un nou acord cu FMI nu este o prioritate

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, considera ca un nou acord cu Fondul Monetar International nu este o prioritate si ca Romania este suficient de stabila pentru a se descurca fara a fi ghidata.

"Actualul acord expira in septembrie. Am inteles ca domnul prim-ministru va dori un alt tip de acord. Va trebui sa discutam. Eu mi-am exprimat de mai multe ori punctul de vedere. Cred ca Romania este suficient de stabila si are destul de multi profesionisti astfel incat sa putem sa avem aceasta pretentie de la noi insine ca ne descurcam si fara a fi in continuare ghidati, pentru ca nu intotdeauna ghidajul care merge intr-o tara se aplica si in Romania.

M-as bucura foarte mult ca Romania sa inceapa sa isi traiasca visul ei, sa incercam sa nu mai traim doar prin visul altora", a declarat, luni seara, la Romania TV, ministrul Finantelor.

Acesta a mentionat ca, in opinia sa, acordul cu FMI nu este o prioritate.

"Acest acord cu FMI sub nicio forma nu este o prioritate. Eu, cand ...citeste mai departe despre "Valcov: Un nou acord cu FMI nu este o prioritate" pe Ziare.com

#acord FMI Romania, #imprumut romania fmi , #Stiri Macroeconomie