Veste buna pentru soferi: cand va fi terminata prima parte din Autostrada Nadlac-Arad

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 12:09
1529 citiri
Veste buna pentru soferi: cand va fi terminata prima parte din Autostrada Nadlac-Arad
Foto: Pro Tv

Lotul intai din Autostrada Nadlac-Arad, construit de asocierea italo-germana Astaldi-Max Boegl, ar putea fi gata in octombrie, au anuntat joi constructorii. Acestia au executat pana acum 20% din contract.

Potrivit directorului de proiect, Adrian Adler, lucrarile sunt in grafic si ar putea fi incheiate in luna decembrie, informeaza Mediafax.

Conform contractului, lotul intai din autostrada trebuie finalizat pana pe 22 ianuarie 2015.

Consortiul italo-german Astaldi-Max Boegl a castigat licitatia pentru construirea lotului la sfarsitul anului 2013, dupa rezilierea contractului cu Romstrade, care a intrat in insolventa.

La momentul rezilierii contractului cu firma administrata de omul de afaceri Nelu Iordache, executia lotului era de 39%, insa acest procent nu s-a mai confirmat in teren, deoarece lucrarile au suferit degradari importante, a explicat Adler.

"Au existat degradari la terasamente si fundatii, din cauza ca nu s-au facut conservari si s-a scurs timp indelungat de ...citeste mai departe despre "Veste buna pentru soferi: cand va fi terminata prima parte din Autostrada Nadlac-Arad" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inaugurare Autostrada Nadlac Arad, #constructie autostrada Nadlac, #finalizare Autostrada Nadlac Arad , #Stiri Macroeconomie