Vesti bune pentru soferi: Incep lucrarile la Centura rutiera a Bucurestiului

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 09:57
1015 citiri
Vesti bune pentru soferi: Incep lucrarile la Centura rutiera a Bucurestiului
Foto: Arhiva Ziare.com

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, proceduri suplimentare de expropriere pentru o suprafata de de 78.777 metri patrati de teren si a alocat 14 milioane de lei pentru plata exproprierilor, in incercarea de a grabi lucarile de modernizare ale centurii nord a Capitalei, blocate in prezent la capetele dinspre A1 si A2.

Exproprierile au fost aprobate printr-o Hotarare de Guvern. In total vor fi expropriate 256 de imobile, iar hotararea aloca fondurile necesare pentru despagubirea proprietarilor. Banii vor fi platiti prin Ministerului Transporturilor, informeaza News.ro.

"Imobilele se afla pe Centura Municipiului Bucuresti intre A1 (Autostrada Bucuresti-Pitesti) km 55+465 si DN7 (Pasaj Chitila) si DN2 - A2, pe raza localitatilor Chiajna, Chitila, Dragomiresti-Vale, Afumati, Pantelimon, Dobroesti, Cernica, Glina din judetul Ilfov si Sector 1 din municipiul Bucuresti si sunt detinute de 256 de persoane fizice si ...citeste mai departe despre "Vesti bune pentru soferi: Incep lucrarile la Centura rutiera a Bucurestiului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#exproprieri centura Bucuresti , #Stiri Macroeconomie