Vicepremierul Dancu mai da o sansa cresterii salariului minim

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 16:56
1167 citiri
Vicepremierul Dancu mai da o sansa cresterii salariului minim
Foto: Facebook/Vasile Dancu

Vicepremierul Vasile Dancu, ministrul Dezvoltarii Regionale, a participat luni la o intalnire cu parlamentarii, la care s-a discutat inclusiv despre decizia ca salariul minim sa nu mai fie majorat la 1.200 de lei din ianuarie 2016, asa cum promisese Guvernul Ponta.

Dupa ce social-democratii au criticat inghetarea venitului minim, iar sindicatele au cerut o intalnire de urgenta pe aceasta tema cu premierul Dacian Ciolos, Dancu a explicat ca "la Ministerul Finantelor nu a disparut aceasta optiune, dar acum se face un studiu de impact".

"In functie de rezultatele studiului, se va vedea nivelul la care va ajunge venitul minim garantat", a precizat ministrul Dezvoltarii Regionale, la Parlament, dupa discutiile cu senatorii si deputatii.

Declaratiile lui Vasile Dancu vin dupa ce mai multe sindicate au cerut o intalnire de urgenta cu prim-ministrul Dacian Ciolos pe tema salariului minim si bugetului de stat. Intr-o scrisoare adresata sefului Guvernului, sindicatele i-au cerut lui ...citeste mai departe despre "Vicepremierul Dancu mai da o sansa cresterii salariului minim" pe Ziare.com

#Vasile Dancu salariu minim, #Dancu salariu minim inghetat , #Stiri Macroeconomie