Vladimir Putin toarna din nou gaz pe foc: Vestea proasta venita de la Kremlin

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 16:52
1242 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, miercuri, ca gazele pentru care Kievul a platit in avans le va ajunge ucrainenilor doar doua zile.

De asemenea, el a mentionat ca nu mai vrea conflicte pe aceasta tema, similare cu cele din trecut, informeaza Business Insider, care citeaza Reuters.

Moscova a inchis robinetul Kievului in iunie 2014 si a repornit alimentarea in decembrie, pe fondul unei dispute legate de pret, fiind a treia oara in ultimii 10 ani cand se intampla acest lucru, dupa 2006 si 2009.

UE va avea gaze de la Moscova inca o luna. Ucraina si Rusia - acord de livrare valabil doar in martie

Declaratia lui Putin vine la scurt timp dupa ce, luni seara, Kievul si Moscova au ajuns la un acord pentru ca Rusia sa furnizeze in continuare gaze naturale catre Ucraina, pana la sfarsitul lunii martie, dupa mai multe ore de negocieri care au avut loc sub auspiciul Uniunii Europene (UE).

In consecinta, aprovizionarea cu aceasta resursa a tarilor de pe Batranul Continent ...citeste mai departe despre "Vladimir Putin toarna din nou gaz pe foc: Vestea proasta venita de la Kremlin" pe Ziare.com

#Putin gaze Ucraina, #Putin livrare gaze Ucraina, #Putin gaze Ucraina plata avans , #Stiri Macroeconomie