Salvarea Greciei, amanata: Creditorii n-au venit la Atena de teama cetatenilor furiosi - UPDATE

Vineri, 24 Iulie 2015, ora 16:03
932 citiri
Salvarea Greciei, amanata: Creditorii n-au venit la Atena de teama cetatenilor furiosi - UPDATE
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Negocierile legate de al treilea pachet de salvare pentru Grecia, care ar fi trebuit sa inceapa, vineri, la Atena, au fost amanate din motive de securitate.

Reprezentantii creditorilor internationali au amanat discutiile, motivand ca inca nu au gasit un loc sigur pentru a purta discutiile, in contextul in care multi eleni nu-i au la suflet, din cauza masurilor de austeritate, relateaza Reuters. Ei se tem ca negocierile vor fi intrerupte de cetatenii furiosi, care ii vad vinovati pentru scaderea conditiilor de trai.

"Exista unele probleme legate de logistica, in special in ceea ce priveste securitatea. Avem in vedere mai multe optiuni", a transmis un oficial al Comisiei Europene.

Anterior, surse citate de Capital.gr aratau ca negocierile ar urma sa inceapa, vineri, precizand ca de partea elenilor, echipa de negocieri va fi condusa de presedintele Consiliului Consultantilor Economici, George Chouliarakis.

Guvernul de la Atena cauta sa obtina o noua linie de finantare, pentru ...citeste mai departe despre "Salvarea Greciei, amanata: Creditorii n-au venit la Atena de teama cetatenilor furiosi - UPDATE" pe Ziare.com

#creditorii negocieri Grecia, #negocieri Grecia pachet salvare, #negocieri Grecia program salvare , #Stiri Macroeconomie