Ziua decisiva pentru CETA. De ce ar fi bun pentru Romania acordul UE-Canada, in afara de eliminarea vizelor

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 08:29
960 citiri
Ziua decisiva pentru CETA. De ce ar fi bun pentru Romania acordul UE-Canada, in afara de eliminarea vizelor
Foto: Arhiva Ziare.com

Joi este o zi decisiva pentru Acordul Economic si Comercial dintre UE si Canada (CETA): Azi are loc, la Bruxelles, summit-ul unde ar trebui sa se semneze acest tratat, care ar aduce beneficii Uniunii Europene ca intreg, dar si individual Romaniei.

Amintim ca acordul este foarte important pentru tara noastra, pentru ca de semnarea lui depinde ridicarea vizelor pentru romanii care calatoresc in Canada.

Iohannis e optimist: Discutiile pentru ridicarea vizelor continua si dupa ce au esuat negocierile Canada-UE

Ziare.com a vrut sa afle, insa, ce are de castigat Romania, in afara de eliminarea vizelor de calatorie, de pe urma incheierii parteneriatului de liber schimb cu Canada, asa ca a stat de vorba cu europarlamentarul Sorin Moisa, membru in Comisia de Comert International din Parlamentul European.

Citeste mai multe despre explicatiile lui Moisa privind acodul UE-Canada, de care depind si vizele noastre: "Nu e elegant ca Valonia ne tine pe toti prizonieri, dar e dreptul ...citeste mai departe despre "Ziua decisiva pentru CETA. De ce ar fi bun pentru Romania acordul UE-Canada, in afara de eliminarea vizelor" pe Ziare.com

#acord UE Canada beneficii Romania, #acord UE Canada avantaje Romania , #Stiri Macroeconomie