Modificari la zborurile din Aeroportul Constanta

Joi, 05 Mai 2011, ora 18:09
2204 citiri
Modificari la zborurile din Aeroportul Constanta

Incepand cu sezonul de vara, vor interveni modificari in programul zoborurilor avand in vedere faptul ca Blue Air isi anuleaza anumite zboruri de pe Aeroportul International Constanta, iar compania Medallion Air va efectua zoburi interne si internationale, potrivit NewsIn.

Astfel, spun reprezentantii aeroportului din Constanta, compania aeriana Medallion Air intentioneaza sa efectueze zboruri interne si internationale cu aeronave MD 83 in perioada 15 iunie-29 octombrie, spre si dinspre Cluj Napoca, Bucuresti, Barcelona, Istanbul, Madrid, Londra, Nuremberg si Pisa.

Potrivit reprezentantilor aeroportului din Constanta, compania aeriana Blue Air a anuntat ca isi anuleaza din motive comerciale toate zborurile regulate pe ruta Constanta - Bruxelles din programul de vara si va introduce zboruri charter in perioada 8 mai - 9 octombrie spre Strasbourg/Paris si dinspre Paris.

Compania Blue Air Transport Aerian SA face parte din grupul de firme Romstrade, detinut de omul de afaceri Nelu Iordache.

#blue air, #zboruri interne si internationale, #aeroportul international din constanta, #companie aeriana romaneasca, #aeroportul constanta , #Transport international