Berceanu: Mi-am rupt masina pe Transfagarasan, l-as fi injurat pe ministru daca nu eram eu

Vineri, 13 August 2010, ora 23:56
2091 citiri
Berceanu: Mi-am rupt masina pe Transfagarasan, l-as fi injurat pe ministru daca nu eram eu

Radu Berceanu a declarat vineri la Realitatea TV ca saptamana trecuta si-a "rupt" masina personala in doua pe Transfagarasan si ca l-ar fi injurat pe ministrul Transporturilor daca nu era chiar el detinatorul postului, informeaza Newsin.

Intrebat daca ar veni ca turist in Romania, stiind ca drumurile sunt proaste, Berceanu a declarat: "Eu am fost, 'foarte ca turist', intr-o bluza, in masina mea personala, saptamana trecuta, pe Transfagarasan.

Si mi-am rupt masina in doua. Si discutam cu sotia ca daca n-as fi fost eu ministrul transporturilor, l-as fi injurat pe ministrul transporturilor tot Transfagarasanul, de pe o parte pana pe cealalta".

Ministrul a povestit ca a vorbit si cu oamenii pe care i-a intalnit pe traseul sau despre starea proasta a drumurilor.

"M-am dat jos si am vorbit cu foarte multa lume. Si lumea imi spunea 'domnu' ministru, daca si dumneavoastra sunteti pe aici, nu v-ati rupt masina?'. 'Ba da'. (...) Altii mi-au spus 'domnu' ministru, de ce nu se repara gropile?'", a aratat el, adaugand ca totul se rezuma la "o problema de bani".

"Noi am avut o suma pentru intretinere pe care am impartit-o si noi in locurile care sunt cele mai dureroase si care sunt si cu foarte mult trafic. Or Transfagarasanul e un drum care e folosit cinci luni pe an. E adevarat, e foarte turistic, foarte frumos si care ar fi fost foarte bine sa fie intr-o stare buna", a continuat el.

Prezentatoarea emisiunii i-a spus apoi ca are sansa, cand nu va mai fi ministru, sa-l injure pe cel care va fi.

"Nu foloseste la nimic. Foloseste sa incercam sa avem mai multe venituri la bugetul de stat si sa le cheltuim mai bine.

O sa avem mai multe venituri cand economia romaneasca, in general, va merge mai bine si vom avea mai multe venituri cand toti cei care trebuie sa plateasca, o sa plateasca", a replicat Berceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grindeanu ademenște Qatarul să investească în transport. Domeniul în care ”UE nu mai alocă fonduri prin programele operaţionale”
Grindeanu ademenște Qatarul să investească în transport. Domeniul în care ”UE nu mai alocă fonduri prin programele operaţionale”
România este interesată de un parteneriat şi de atragerea finanţărilor pe toate sectoarele de transport, le-a spus Sorin Grindeanu, miercuri, 17 aprilie, autorităţilor din Qatar, într-o...
#berceanu, #ministru, #transporturi, #transfagarasn , #Transporturi