MTI vrea sa impiedice majorarea valorii contractelor

Marti, 28 Septembrie 2010, ora 13:41
992 citiri
MTI vrea sa impiedice majorarea valorii contractelor

Ministrul transporturilor, Anca Boagiu, s-a intalnit luni cu ambasadorii statelor membre UE, carora le-a transmis ca ministerul lucreaza la elaborarea standardelor de cost, care vor impiedica majorarea nejustificata a valorii contractelor incheiate, au anuntat marti reprezentantii MTI.

"Le-am prezentat Excelentelor Lor masurile pe care le-am luat pana acum, atat in plan legislativ, cat si din punct de vedere al procedurilor de implementare a proiectelor.

Masurile pe care le luam sunt discutate si agreate cu oficialii europeni, iar ambasadele statelor membre vor fi informate periodic asupra acestor decizii.

I-am asigurat ca toate companiile vor putea participa la licitatii in conditii egale, dar le-am transmis ca asteptam si din partea lor aceeasi deschidere, pentru ca lucreaza intr-un stat european, cu banii cetatenilor europeni si trebuie sa isi indeplineasca obligatiile conform regulilor europene" a declarat ministrul transporturilor si infrastructurii, Anca Boagiu.

Aceasta a mai precizat ca a primit asigurari ca se poate conta pe sprijinul ambasadorilor statelor UE in ceea ce priveste sustinerea prioritatilor ministerului, atat in relatia cu companiile care lucreaza in Romania, cat si la nivelul institutiilor europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mti, #majorare, #valoare, #contracte , #Transporturi