Transportatorii rutieri isi opresc total activitatea incepand de joi, pe termen nelimitat

Vineri, 17 Mai 2013, ora 16:37
1411 citiri
Transportatorii rutieri isi opresc total activitatea incepand de joi, pe termen nelimitat

Transportatorii rutieri vor opri total activitatea pe o perioada nedeterminata, incepand de joi, 23 mai a.c,. cerand Guvernului si premierului Romaniei corectarea anomaliilor legislative actuale, eliminarea actelor de coruptie si un dialog constructiv, se arata intr-un comunicat al Confederatiei Nationala Rutiera (CNR).

"Protestul se desfasoara la nivel national, in toate judetele si va fi mediatizat in randul patronatelor din Europa, pentru a evita blocarea transportatorilor straini in Romania in timpul evenimentelor. Modelul aplicat este cel al protestelor din Grecia, Spania, Franta si Italia, acolo unde transportatorii au scos cheia din contact indiferent unde se aflau vehiculele si nu au mai permis desfasurarea livrarilor de marfuri si produse pe drumurile nationale", se arata in comunicat.

Politia Rutiera si Jandarmeria vor primi adrese oficiale din partea patronatelor implicate, pentru a sprijini desfasurarea protestului in conditii de siguranta.

#protest transportatori rutieri, #legislatie transport rutier, #livrari marfuri transport rutier, #greva transport rutier Romania , #Transporturi