Legea salarizarii unice, "fara cap si fara coada"

Sambata, 12 Septembrie 2009, ora 23:03
2295 citiri
Legea salarizarii unice, "fara cap si fara coada"

Fostul ministru al Muncii , Mariana Campeanu, a declarat azi ca legea salarizarii unice este un dezastru. Fostul ministru isi motiveaza afirmatia prin numarul mare de amendamente, peste 1.500, aduse de parlamentari legii.

In plus, a adaugat Campeanu in cadrul unei dezbateri televizate, este inadmisibil ca intr-o lege atat de importanta sa existe zeci de greseli gramaticale, Totodata, documentul nu contine prevederi la asistentii maternali.

Dan Mircea Popescu, deputat al PSD, considera ca numarul amendamentelor demonstreaza ca legile importante trebuie discutate in Parlament si nu doar la nivelul Guvernului.

Profesorii nu accepta concedierile

Liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Aurel Cornea, a criticat dur actuala forma a legii unice, despre care a spus ca este "fara cap si fara coada", afirmand ca a venit la Guvern cu mandat clar ca actul normativ sa nu fie adoptat prin asumarea raspunderii.

"Am venit la Guvern cu un mandat clar: ca legea salarizarii sa nu fie adoptata prin asumarea raspunderii, ci sa se treaca la negocieri pe fond, astfel incat sa existe o lege coerenta. Nu poate fi aprobata o lege fara cap si fara coada", a spus Cornea, citat de Mediafax. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lege salarizarii, #buget, #criza , #stiri Mariana Campeanu