Cresterea salariilor la stat este aberanta

Vineri, 19 Iunie 2009, ora 09:20
1165 citiri
Cresterea salariilor la stat este aberanta

Horia Manda, unul dintre cei mai cunoscuti manageri de fonduri de investitii, spune ca investitorii sunt extrem de pesimisti in aceasta perioada vizavi de Romania si intreaga regiune. Manda catalogheaza semnalele care vin dinspre guvernanti ca fiind "iresponsabile".

"Sunt mai putin optimist decat am fost la inceputul anului, iar ultimele reactii ce denota felul iresponsabil in care intreaga clasa politica abordeaza problema crizei nu vin sa ajute.", a spus Horia Manda, managing partner al Axxess Capital, companie care administreaza fondurile RAEF si BAF.

Manda se alatura mai multor opinii din business care au atacat dur mediul politic.

Mariana Gheorghe, CEO al Petrom, spunea ca strategiile Guvernului sunt de fapt o lista de dorinte.

"Din pacate nu vad determinarea acestui guvern si o decizie politica clara de a imbunatati structura finantelor publice, decat la nivel declarativ. Faptul ca pana acum am asistat la o crestere a salariilor in sectorul public mi se pare aberant in conditiile in care, ca manageri, stim ce masuri a fost si este obligat sa ia intregul sector privat pentru a putea rezista acestei crize", spune Manda.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#crestere, #manda, #public, #salarii, #sector , #stiri Mariana Gheorghe