Mariana Gheorghe, cel mai admirat manager roman

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 00:06
3250 citiri
Mariana Gheorghe, cel mai admirat manager roman

Business Magazin a lansat joi catalogul "100 cei mai admirati CEO din Romania" si a acordat in cadrul unei gale premii speciale pentru 15 dintre manageri, potrivit Mediafax. 

Cel mai admirat manager roman este Mariana Gheorghe, directorul executiv al Petrom, iar Misu Negritoiu, directorul general al ING Bank Romania, a fost desemnat cel mai admirat bancher, conform Business Magazin.

Au mai fost premiati Liliana Solomon, directorul executiv al Vodafone Romania, - cel mai admirat manager din telecom, si Steven van Groeningen, presedintele Raiffeisen Bank Romania, - cel mai admirat manager expat, iar Dan Sucu, proprietarul Mobexpert a fost desemnat cel mai admirat manager-antreprenor.

Jerôme Olive, directorul general Automobile Dacia si Grup Renault Romania, este cel mai admirat industrias, Florin Talpes, proprietarul Softwin, cel mai admirat softist, iar Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, cel mai admirat manager din real estate.

Cel mai admirat manager din consultanta este Vasile Iuga, country managing partner al PricewaterhouseCoopers, directorul executiv al Metro Cash&Carry Romania, Dusan Wilms, a castigat premiul la categoria comert, iar Calin Dragan, directorul general al Coca-Cola HBC Romania si Moldova a fost desemnat managerul potrivit la momentul potrivit.

Petru Vaduva, CEO al Tiriac Holdings, a fost desemnat managerul cu cea mai mare experienta internationala, Radu Georgescu, proprietarul Gecad, cel mai optimist manager, fondatorul Flanco, Florin Andronescu, este considerat "manager-antreprenor-vinzator si de la capat", iar Sebastian Ghita, proprietarul Asesoft, este cel mai tanar dintre cei mai admirati 100 manageri din Romania. 

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#mariana, #gheorghe, #petrom, #manager, #ceo , #stiri Mariana Gheorghe