Studentii de la Harvard despre Zuckerberg: Nu este tocmai carismatic VIDEO

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 13:12
2093 citiri
Studentii de la Harvard despre Zuckerberg: Nu este tocmai carismatic VIDEO

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook a facut o vizita la Harvard, unde a tinut un discurs in fata studentilor, incercand sa ii convinga sa aplice la internship-urile si joburile oferite de Facebook. Zuckerberg, care ocupa locul 14 in topul celor mai bogati din SUA, nu pare sa ii fi impresionat, insa, pe tineri: "nu este tocmai carismatic", este de parere unul dintre studentii de la Harvard.

Mark Zuckerberg se afla, marti in cea de-a doua zi de recrutari, impreuna cu vicepresedintele de inginerie al Facebook, Mike Schroepfer. In aceasta zi el va vizita Carnegie Mellon University, dupa intalnirea de luni cu studentii si directorul de la Harvard, dar si cu tinerii din campusul Cambridge si cei de la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Intrebat de ce a ales universitatile Harvard si MIT, CEO-ul Facebook a raspuns scurt si la obiect: "Pentru ca aunt o multime de studenti inteligenti aici si multi dintre voi veti lua decizi in ceea ce priveste viitorul profesional, cand veti absolvi. Adica peste abia doua saptamani, asa ce era momentul perfect sa vin aici", a raspuns el.

In continuare, Zuckerberg a incercat sa faca lobby pentru compania sa, insa fara ecou prea mare in randul studentilor, care au considerat ca tanarul nu este tocmai carismatic.

"Facebook a incercat inca de la inceput sa deschida lumea si sa permita crearea cat mai usoara de legaturi intre oameni", a raspuns el in fata unei intrebari din public care viza realizarile Facebook de pana acum.

"Am vrut sa construim o platforma sociala, astfel incat fiecare produs pe care il folosim si toate industriile sa fie regandite astfel incat toti prietenii tai sa fie alaturi de tine. In ultimii 5 ani de Facebook am incercat sa ii convingem pe oameni sa se conecteze si sa pastreze legaturile intre ei, dar cred ca urmatorii 5 sau 10 ani se vor axa pe regandirea produselor pe care le folosesc, acum ca au la dispozitie un spatiu dedicat legaturilor interumane", a declarat Zuckerberg in fata tinerilor.

CEO-ul Facebook a reamintit de combinatia intre socializare, jocuri sociale, TV, muzica si alte lucruri despre care s-a vorbit in 2011. "Cred ca in urmatorii 5 ani o sumedenie de produse vor fi gandite in acest stil", a subliniat Zucerberg.

Mark Zuckerberg s-a intors in Boston sa recruteze personal studenti pentru joburile si internship-urile oferite de Facebook, dupa ce, in urma cu putin timp, isi declarase oficial nostalgia: "Nu mi-as mai muta compania din Boston, daca ar fi sa o iau de la capat", spunea el.

#Mark Zuckerberg la Harvard, #Facebook recrutari Harvard, #job Facebook , #Afaceri