Zuckerberg cauta personal talente la Harvard si MIT

Miercuri, 02 Noiembrie 2011, ora 19:30
1406 citiri
Zuckerberg cauta personal talente la Harvard si MIT

Facebook, cea mai mare retea sociala din lume, cauta ingineri si experti in computing la Universitatile Harvard, Carnegie Mellon si la Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Vestea vine imediat dupa declaratiile lui Mark Zuckerberg din weekend in care spunea cu nostalgie ca nu si-ar mai muta compania din Boston, daca ar lua-o de la capat.

Astfel, Zuckerberg urmeaza sa se intalneasca pe data de 7 noiebrie cu 200 de studenti de la Harvard, ajutat de vicepresedintele de inginerie al Facebook, Mike Schroepfer, potrivit Boston Herald.

Mai apoi, CEO-ul Facebook in varsta de 27 de ani care ocupa locul 14 dupa avere in SUA, va avea o intalnire cu directorul Harvard, Drew Faust, la sapte ani dupa ce a renuntat la studiile in aceasta universitate.

Astfel, luni, Zuckerberg va face o vizita de recrutare in campusul Cambridge si va ajunge, spre sfarsitul zilei, la Massachusetts Institute of Technology.

Marti, tanarul antreprenor are pregatita o vizita la Carnegie Mellon University, unde va face lobby pentru joburile in computing si internship-urile oferite de Facebook.

"Marile corporatii vin in fiecare an pentru recrutari in scoala noastra. Anul acesta Facebook este una dintre ele", a declarat Tania deLuzuriaga, purtator de cuvant Harvard.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Zuckerberg recruteaza, #Facebook recrutari Harvard, #joburi Facebook , #Cariera