CEO-ul Facebook, omul anului 2010

Miercuri, 15 Decembrie 2010, ora 16:59
2598 citiri
CEO-ul Facebook, omul anului 2010

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost numit persoana anului 2010 de catre celebra revista Time, potrivit PC Magazine. 

 

"Pentru conectarea a peste 500 de milioane de utilizatori, pentru crearea unui sistem al schimbului de informatii si pentru schimbarea modului in care traim cu totii, Mark Elliot Zuckerberg este Persoana Anului 2010", si-au argumentat cei de la Time decizia.

Zuckerberg i-a surclasat, in castigarea titlului oferit de Time, pe presedintele afgan Hamid Karzai, pe fondatorul Wikileaks Julian Assange dar si pe minerii cilieni care au fost blocati in subteran.

Tanarul miliardar american se alatura unei liste selecte care ii mai cuprinde pe Ben Bernanke, Barack Obama sau Vladimir Putin.

"Este o onoare si o recunoastere a efortului depus de mica noastra echipa, care a reusit sa faca lumea mai deschisa si mai conectata. Sunt fericit sa fac parte din asa ceva", a declarat Zuckerberg.

"Zuckerberg face parte din ultima generatie de oameni care au cunoscut viata inainte de Internet. A pus bazele Facebook intr-un campus universitar pentru a ajuta studentii sa comunice intre ei. Intr-un sens mai larg, a fost de fapt prima lovitura a generatiei sale pentru cucerirea Internetului".

Revista Time a scris un material-fluviu despre viata lui Zuckerberg si despre inceputurile celei mai mari retele sociale din lume, atragand atentia ca cei care si-au imaginat ca Facebook a atins apogeul trebuie sa se mai gandeasca o data.

"Este abia la inceput", concluzioneaza editorii Time Magazine.

#ceo, #facebook, #mark zuckerberg, #time , #stiri Mark Zuckerberg