Zuckerberg, despre succesul si problemele Facebook

Joi, 03 Iunie 2010, ora 10:43
2415 citiri
Zuckerberg, despre succesul si problemele Facebook

Dupa ce Steve Jobs a vorbit la conferintele D8 organizate de Wall Street Journal despre viitorul PC-ului, urmatorul model de iPhone si despre moartea Flash-ului, a venit randul lui Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, sa vorbeasca despre perspectivele celei mai mari retele sociale din lume.

Cea mai importanta tema abordata in cadrul discutiilor cu Zuckerberg a fost cea a politicilor de confidentialitate, potrivit Mashable.com.

Tanarul CEO a tinut sa precizeze ca intimitatea este foarte importanta pentru Facebook si ca scopul schimbarilor nu a fost sa faca publice mai multe informatii ale utilizatorilor.

De fapt, a declarat Zuckerberg, setarile de confindetialitate nici nu s-au schimbat la propriu ci doar li s-au sugerat userilor unele optiuni in care o parte din informatiile personale deveneau vizibile pentru toata lumea.

Zuckerberg a mai spus ca oamenii sunt inca in controlul profilului lor de pe Facebook si peste 50% din utilizatorii retelei sociale si-au schimbat cel putin o data setarile de confidentialite.

Intrebat daca imaginea de "copil rau al Internetului" pe care si-a construit-o este una corecta, acesta a raspuns ca a facut multe prostii in perioada sa de studentie si ca nu are de gand sa-si ceara scuze pentru asta.

In discursul folosit pe scena conferintei D8, CEO-ul Facebook s-a concentrat mai putin pe propria persoana si mai mult pe echipa sa si directia companiei.

In final, Zuckerberg si-a reiterat intentia de a ramane in pozitia de CEO si cand compania va fi listata la bursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mark zuckerberg, #facebook, #confidentialitate , #stiri Mark Zuckerberg