Politica Trafic.ro este recunoscuta international

Joi, 04 Mai 2006, ora 11:51
1142 citiri

Serviciul de monitorizare a audientei pe internet in Romania, Trafic.ro, oferit de compania netBridge, este acum certificat de principala autoritate internationala in domeniul bunelor practici de colectare a informatiilor prin internet, TRUSTe (www.truste.org).Aceasta acreditare atesta politica de respectare a intimitatii utilizatorilor implementata de 6 ani in Romania de catre principalul serviciu de monitorizare a audientelor site-urilor romanesti, si conformitatea lor deplina cu standardele internationale.

Incepand cu luna mai, politica de confidentialitate a informatiilor si de respectare a intimitatii utilizatorilor de internet pe care Trafic.ro a promovat-o si a respectat-o in cei 6 ani de activitate, este auditata de catre organizatia independenta TRUSTe, care atesta astfel faptul ca politicile Trafic.ro respecta standardele internationale stricte pe care programul de acreditare TRUSTe le cere si le promoveaza.

Trafic.ro se alatura astfel unor servicii de renume international, precum yahoo.com, ebay.com, monster.com, care folosesc aceeasi marca de incredere numita « Web Privacy Seal », afisata din acest moment si de Trafic.ro, pentru a-si arata respectul permanent fata de intimitatea utilizatorilor de internet, si fata de confidentialitatea datelor pe care acestia le ofera la inscriere. Trafic.ro este primul serviciu online din Romania care primeste atestarea TRUSTe.

«Am respectat dintotdeauna intimitatea utilizatorilor de internet in statisticile pe care le oferim despre site-urile pe care le monitorizam. Am cerut insa acreditarea TRUSTe pentru a promova profesionalismul serviciilor online in Romania, si ca o dovada in plus ca standardele pe care ne bazam activitatea au o recunoastere internationala», a spus Tudor Fratila, Directorul Diviziei de Analiza Web in cadrul companiei netBridge.

Politica Trafic.ro de respectare a intimitatii utilizatorilor de internet are cateva principii clare, declarate public pe site-ul nostru, in sectiunea Ajutor : «folosim "cookie"-uri pentru a analiza felul in care vizitatorii, in forma agregata, folosesc site-ul nostru si site-urile clientilor nostri, pentru a face site-urile analizate cat mai folositoare pentru ei. Nu folosim "cookie"-uri pentru a colecta si stoca date personale de identitate. »

Trafic.ro monitorizeaza peste 20.000 de site-uri romanesti(20.585*) si a inregistrat in luna februarie a acestui an 4.758.050 de utilizatori romani de internet, ceea ce arata o crestere de 10,82% fata de sfarsitul anului 2005, si de 48% fata de februarie 2005.

Va invitam sa ne contactati folosind datele de mai jos pentru detalii despre activitatea Trafic.ro, adica privind monitorizarea audientei pe internet a site-urilor, categoriilor de site-uri sau a internetului in ansamblu, cat si despre alte servicii netBridge. Va raspunde intrebarilor dumneavoastra Ionut Oprea, Director de Comunicare al companiei netBridge.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...