PRINT&SIGN 2017, evenimentul anului pentru industria tiparului digital

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 18:51
2103 citiri
PRINT&SIGN 2017, evenimentul anului pentru industria tiparului digital

Intre 26 si 29 septembrie va avea loc PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.

Timp de 4 zile, de marti pana vineri, Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti se va transforma intr-un adevarat hub al tehnologiilor inovatoare, cu peste 150 de echipamente inovatoare de print digital, consumabile si aplicatii de ultima generatie purtand marcile celor mai mari branduri de profil din lume: Efi, Mimaki, Agfa, HP, Roland, Ricoh, Zund, Huber, Canon, LG, Philips, Epson si NEC.

Ajuns la editia a 14-a, targul va fi completat cu 4 evenimente conexe din domenii diferite, cu speakeri renumiti din strainatate, reprezentanti ai unor importante asociatii internationale, dar si din Romania: PrintTex 2017 (26.09, ora 13:00), Digital Signage (27.09, ora 13:00), 3D Printing (28.09, ora 10:00) si Book Printing Conference (29.09, ora 10:30). Toate conferintele vor avea loc in sala Cupola, Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti. Inscrierile se fac online, pe site-ul oficial al organizatorului.

Tot in cadrul PRINT&SIGN se vor desfasura 2 concursuri de colantare auto: "King of Wraps", care ofera premii in bani si un bilet la SEMA SHOW 2018 din Las Vegas, cel mai mare concurs auto din lume (Piotr Cinski, Campionul Mondial la Wrapping Auto fiind unul dintre membrii juriului) si "Colantorul Anului 2017", cu premii in produse profesionale.

Intrarea la targ este libera, pe baza de inregistrare online.

Iata in avanpremiera ce te asteapta la PRINT&SIGN 2017.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#Print Sign 2017 , #Firme publicitate