SEAT are probleme financiare

Joi, 03 Noiembrie 2005, ora 13:55
946 citiri

Grupul auto german Volkswagen si-a exprimat ingrijorarea privind destinul marcii SEAT, care se incapataneaza sa aiba performante slabe de vanzari.

Noile generaratii de modele nu au reusit pana in prezent sa isi atinga obiectivele de vanzari si se speculeaza deja ca este foarte posibil ca SEAT sa fie luat sub bratul de fier al companei AUDI.

Un control direct al marcii cu inele asupra filialei spaniole ar putea insemna o schimbare la varf in cadrul managementului SEAT, multe functii top putand fi contopite in cele ale AUDI.

Un purtator de cuvant al companiei germane a declarat jurnalistilor de la just-auto.com: "Ne aflam in negocieri intense pentru a schimba strategia de la SEAT".

In acelasi timp, SEAT se confrunta cu mai multe greve cauzate de reducerea salariilor cu 10%.

Sursa: Reuters/Verdict on Cars

Banii Nostri

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...