Cum intram cum masina in primavara?

Luni, 13 Martie 2006, ora 16:32
937 citiri

In cazul in care vedeti ca nu mai ninge afara si vremea urata a plecat ca un vis urat, trebuie sa pregatiti masina de sezonul cald. Asta nu inseamna sa o transformati in decapotabila sau sa veniti cu umbrelute in parcare, dar sa scapati de urmele ienii uracioase, care vrem sa treaca...

Ce e de facut, pentru a sterge urmele iernii?

1.Pneuri. Daca zapada a disparut si nu ne mai intalnim cu ea anul acesta, trebuie sa schimbam anvelopele de iarna cu unele all-season intr-o prima faza, iar, daca aveti putere financiara, la vara sa cumparati un set de anvelope dedicate acestui sezon.

2.Stergatoare de parbriz. Credeti-ma ca dupa o iarna in care am avut si temperaturi cu minus din belsug, lamele stergatoarelor de parbriz chiar sunt uzate si vor incepe sa nu mai stearga bine. Pentru o vizibilitate cat mai buna se impune un set nou

3. Spalat masina temeinic + Polish. Dupa ce sarea a atacat vopseaua si ati mers o buna perioada de timp cu masina murdara, a venit vremea sa o A"dezinfectatiA" la care se adauga un polish profesional dat cu masina de lustruit, ca sa dispara acele mici zgarieturi enervante din lacul vopselei.

4. Parbrizul. In cazul in care este ciobit usor sau are zgarieturi il puteti reconditiona la o firma specializata in acest domeniu, de unde plecati cu un parbriz aproape nou-nout ca aspect, pentru o fractiune din pretul unuia nou.

5. In sfarsit, jantele! Sper ca pe timpul iernii ati avut niste jante de tabla, ieftine, eventual cu capace de roti, care sa va faca sa visati la vremea frumoasa si stralucirea spitelor de aliaj! In acest caz, puteti monta la loc jantele de aliaj, cu o echilibrare prealabila si presiunea la roti obligatoriu!

stefan.barliba@mediaon.ro

BANII NOSTRI - COTIDIAN ONLINE DE FINANTE SI AFACERI

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...