Huffington Post si Berggruen Institute on Governance vor lansa o publicatie online

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 14:50
1261 citiri
Huffington Post si Berggruen Institute on Governance vor lansa o publicatie online

Huffington Post si Berggruen Institute on Governance au anuntat ca vor lansa impreuna o noua publicatie online, The World Post, care "aspira sa devina singura publicatie in care lumea intreaga isi da intalnire" si care va avea o serie de colaboratori de prestigiu.

Publicatia The Guardian afirma ca printre colaboratorii noului site se vor afla fondatorul grupului Microsoft, Bill Gates, fostul premier britanic Tony Blair si directorul executiv al grupului Google, Eric Schmidt. Site-ul The World Post va fi lansat cu ocazia World Economic Forum, ce va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie in orasul elvetian Davos, informeaza blog.wan-ifra.org.

Potrivit unui comunicat de presa, The World Post "va furniza breaking news-uri din cele mai bune surse, reportaje originale de pe teren si continuturi generate de utilizatori; va aduce impreuna, totodata, cele mai bune minti si vocile cu cea mai mare autoritate pentru a prezenta diverse evenimente, dintr-o perspectiva mai degraba globala decat nationala".

Pe langa acoperirea din punct de vedere mediatic a crizelor guvernamentale, ce reprezinta subiectul pe care se concentreaza Berggruen Institute on Governance, site-ul The World Post "va aborda si subiecte legate de viitorul pietei muncii, lifestyle, familie, tehnologie, afaceri, sanatate, media si mediu. Aditional, site-ul va acoperi subiecte asociate cu alte domenii, precum arta, literatura si religie - pe scurt, va reflecta lumea in care traim".

Nathan Gardels, senior advisor la Berggruen Institute on Governance, va fi editor-sef fondator al site-ului The World Post, iar Peter Goodman, executive business editor al site-ului Huffington Post, va detine functia de editor executiv al noii publicatii.

Printre cei 11 membri ai consiliului editorial de la The World Post se numara directorul executiv al grupului Google, Eric Schmidt, fondatorul si presedintele site-ului eBay, Pierre Omidyar, dar si Walter Isaacson, presedintele si CEO-ul Institutului Aspen (si biograf al lui Steve Jobs).

Atat reprezentantii publicatiei Huffington Post, cat si cei ai Berggruen Institute on Governance, au declarat ca noul site a fost conceput pentru a realiza profit.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#publicatie online Huffington Post, #lansare The World Post , #Online