Iti place sa fii lider?

Luni, 09 Iulie 2007, ora 11:38
1273 citiri

De 17 ani, antrenam studentii pentru integrare profesionala in Europa.

Vino sa ne cunosti. In fiecare zi, la sediul Universitatii, au loc prezentari ale serviciilor pe care le oferim studentilor nostri.

Afla cum poti obtine o DUBLA LICENTA de la o universitate din SUA sau Europa in parteneriat cu Universitatea Athenaeum, la un pret pe care ti-l poti permite si tu!

emilia_vasile.jpgMesajul Rectorului Universitatii Athenaeum Profesor univ.dr. Emilia Vasile le propune viitoriilor studenti: "lasati-ne sa va demonstram inca o data ca valoarea educatiei sta intr-un angajament simplu dublat de o competenta dobandita si sustinuta de a indrepta fiecare comunitate in particular si lumea in general in directia corecta care va garanta succesul fiecarei fiinte umane".


E-Learning prin Universitatea Athenaeum

Universitatea ofera invatamant la distanta sau online prin platforma dee-learning si te ajuta sa avansezi in cariera ta economisind timp si bani. ACUM poti obtine Diploma de Licenta sau de Master avand mai mult timppentru tine si familia ta.

Andreea Raicu: una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata a fost sa devin studenta la Universitatea Athenaeum.
La inceput a fost o optiune, devenita in scurt timp vocatie.

In ciuda existentei unui numar mare de universitati, eu pot spune astazicu mandrie ca Universitatea Athenaeum ofera un "tipar educational"in care studentii primesc educatie de inalta calitate cu o cale spre cariera ce duce numai si numai spre succes.

Aici am intalnit oameni de o deosebita calitate, atat in randul colegilor studenti, cat si in randul corpului profesoral. In acest loc m-am format profesional, capatand competente si cunostinte de nivel european, ce m-au ajutat inca din primul an de studentie in cariera mea.

Va pot spune ca nivelul academic solicitat de aceasta Universitate este unul care stimuleaza competitia intre studenti, fapt ce conduce la sporirea calitatii actului raicu_1.jpgeducational.

Va incurajez sa-mi urmati exemplul, devenind studenti ai Universitatii Athenaeum, devenind astfel profesionisti!

Pentru detalii complete despre specializari si admitere, viziteaza site-ul www.univath.ro

Inscrierile la Admiterea Iulie 2007 au inceput in luna mai si se vor incheia pe 1 august 2007.

Inscrie-te acum ?i poti castiga un Laptop!

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...