Tranzactiile online, preferate de romani in 2009

Luni, 05 Octombrie 2009, ora 15:10
1159 citiri
Tranzactiile online, preferate de romani in 2009

Valoarea platilor online cu cardul bancar a ajuns la 69,5 milioane euro in primele 9 luni din acest an, in crestere cu 75% fata de aceeasi perioada din 2008, conform informatiilor publicate, luni, de RomCard, care se asteapta la un volum al tranzactiilor de 93 milioane euro la finalul lui 2009, relateaza NewsIn.

 

De asemenea, numarul tranzactiilor aproape ca s-a dublat in perioada ianuarie - septembrie 2009, la 886.000 tranzactii, fata de cele inregistrate la finalul celui de-al treilea trimestru din 2008.

"Dinamica ultimelor luni ne arata ca, in Romania, comertul electronic mai are loc de crestere, chiar si in perioade economice mai dificile.

Romanii au devenit din ce in ce mai familiarizati cu astfel de cumparaturi si ne asteptam ca, la finalul lui 2009, bilantul sa arate 93 milioane euro tranzactionati si 1,2 milioane tranzactii", a spus directorul general al RomCard, Marin Mitroi.

Pe de alta parte, din volumul total al tranzactiilor online cu cardul, aproximativ 65 milioane euro, respectiv 784.000 de tranzactii, au fost realizate prin intermediul platformei ePayment in primele 9 luni, reprezentantii Gecad ePayment anticipand o valoare a acestor tranzactii de peste 80 milioane euro la finalul acestui an.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o nouă versiune premium a browserului său, Chrome Enterprise Premium, destinată clienților business care doresc o securitate îmbunătățită și funcții avansate de navigare....
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#bancar, #card, #online, #plati, #tranzactii , #Online