Grupul Burda se extinde in Romania si preia Sanoma Hearst

Miercuri, 07 August 2013, ora 14:58
2225 citiri
Grupul Burda se extinde in Romania si preia Sanoma Hearst

Burda International GmbH a anuntat, miercuri, ca achizitioneaza toate activitatile Sanoma Hearst in Romania, precizand ca in urma acestei tranzactii va rezulta un trust media cu peste 35 de titluri si mai mult de 40 de servicii media online. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

"Am mostenit branduri puternice si trainice in Romania. Vom crea o companie media moderna, care va fi bine pozitionata in exploatarea tuturor oportunitatilor de pe piata de publicatii si media online in Romania, in anii ce vor urma", a declarat Fabrizio D'Angelo, CEO Burda International, intr-un comunicat remis Mediafax.

Conform sursei citate, Burda devine unul dintre cei mai importanti publisheri de reviste, ajungand la peste o treime din publicul tinta feminin din zonele urbane din Romania.

Tranzactia trebuie aprobata de Consiliul Concurentei

Actualul portofoliu al Burda Romania, cu branduri precum Practic in bucatarie, Casa Lux, Ioana si Gradina mea de vis, va fi completat cu titluri cum ar fi Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, Esquire, Men's Health, Auto Motor si Sport si National Geographic.

Tranzactia a fost notificata Consiliului Concurentei si va putea fi implementata doar ulterior emiterii unei decizii de autorizare, se mai spune in comunicat.

Burda International GmbH este activa pe 17 piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher important in Europa Centrala si de Est, care s-a extins si pe pietele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucreaza pentru Burda International.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Burda cumpara Sanoma Hearst, #Burda piata media, #Burda achizitie Sanoma Hearst , #Piata media