Televiziunea Nasul TV a fost introdusa si in reteaua RCS&RDS

Marti, 26 Martie 2013, ora 08:15
1967 citiri
Televiziunea Nasul TV a fost introdusa si in reteaua RCS&RDS

Televiziunea Nasul TV poate fi recep?ionata, incepand de luni seara, si de abonatii retelei de telecomunicatii RCS&RDS, in sistem digital (DVB-C), potrivit unui anunt postat pe blogul realizatorului TV Radu Moraru, actionar al postului TV.

Pe de alta parte, in Bucuresti, Nasul TV este receptionat in reteaua RCS&RDS, pe canalul 88, intre televiziunea Giga TV (care in prezent retransmite Money TV) si 6TV, cunoscuta in audiovizual drept "televiziunea sectorului 6".

RCS&RDS a introdus in grila sa digitala Nasul TV dupa ce, pe 12 martie, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat compania de telecomunicatii sa intre in legalitate in privinta acestei televiziuni.

CNA a decis, pe 12 martie, sa someze public RCS&RDS sa introduca Nasul TV in grila sa de programe digitale, intrucat aceasta televiziune se numara printre cele obligatorii la retransmisie pentru toti cablistii, in conformitate cu principiul "must carry".

Televiziunea Nasul TV s-a lansat oficial pe 20 aprilie 2012. Pe blogul personal, Radu Moraru a invitat romanii sa devina membrii fondatori si actionari la "noua televiziune independenta" Nasul TV.

Totodata, in prima parte a anului 2012, Radu Moraru a lansat o subscriptie publica prin care a scos la vanzare actiuni la SC Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA.

Intentia lansarii unei televiziuni proprii a fost anuntata anul trecut de Radu Moraru, dupa ce realizatorul TV si echipa lui au incetat colaborarea cu RCS&RDS. Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea "Nasul" au fost cei care au pus in functiune televiziunea generalista 10 TV, lansata pe 10 decembrie 2010. Ulterior, RCS&RDS a decis sa renunte la continuarea proiectului televiziunii 10 TV si a transformat-o in Digi 24, un post de stiri lansat pe 1 martie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#Nasul TV retea RCS, #Nasul TV televiziune, #Radu Moraru Nasul TV , #Posturi TV