Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie pentru o datorie de 15,5 mil. lei

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 10:12
1414 citiri
Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie pentru o datorie de 15,5 mil. lei

Marcile Adevarul Holding, Click, TV Click, Click FM vor fi scoase la licitatie miercuri, ca urmare a unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, care a dispus Adevarul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei catre Odyssey Communication, o alta societate din trustul lui Dinu Patriciu.

Dosarul de executare nr. 371/2012, in care apare anuntul licitatiei, a fost publicat pe 1 iunie pe site-ul Camerei Executorilor Judecatoresti Bucuresti.

Astfel, miercuri, de la ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului Executorului Judecatoresc Raportoru Georgeta din Bucuresti vanzarea la licitatie publica a bunurilor mobile incorporale apartinand Adevarul Holding: marca "ADEVARUL HOLDING" (pretul de incepere a licitatiei: 19.700.000 lei), marca "CLICK" (pretul de incepere a licitatiei: 745.000 lei), marca "TV CLICK!" (pretul de incepere a licitatiei 218.000 lei), marca "Bucuresti 106,2 CLICK FM doar radio" (pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei), marca "Bucuresti 106,2 CLICK FM doar radio" (pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei), marca "Click! fm" (pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei) si marca "CLIC" (pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei).

Pretul de incepere a licitatiei a fost determinat prin raport de expertiza evaluatoare intocmit la data de 30 mai 2012 si nu contine TVA.

La licitatie poate participa orice persoana care, cel mai tarziu pana la inceperea vanzarii la licitatie publica, a consemnat la CEC BANK SA, la dispozitia executorului judecatoresc, cel putin 10% din pretul de incepere a licitatiei pentru bunurile pentru care intentioneaza sa liciteze, iar originalul recipisei CEC va fi depus la executorul judecatoresc.

Debitorul S.C. Adevarul Holding S.R.L nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.

Dupa adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat sa depuna de indata intregul pret; la cererea sa, incuviintata de executorul judecatoresc, pretul se va putea depune in cel mult cinci zile, la CEC BANK SA, pe seama si la dispozitia executorului judecatoresc, iar recipisa CEC va fi depusa la biroul acestuia.

In toate cazurile, eliberarea dovezii de adjudecare si predarea bunului se va face dupa achitarea integrala a pretului; pana la predare, adjudecatarul suporta riscul pieirii bunului adjudecat.

Creditorii urmaritori sau intervenienti nu pot sa adjudece bunurile oferite spre vanzare la un pret mai mic de 75% din pretul de incepere a licitatiei.

Contactat de Mediafax, omul de afaceri Dinu Patriciu a spus: "Nu stiu despre ce este vorba". El a precizat insa ca Odyssey Communication este o companie din cadrul grupului sau.

Pe de alta parte, contactat de Mediafax, Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, a spus ca trustul va prezenta o pozitie prin intermediul unui comunicat de presa.

Executorul judecatoresc Georgeta Raportoru, organizatorul licitatiei de miercuri, nu a dorit sa faca niciun fel de declaratii, la solicitarea Mediafax.

Agentia de publicitate Odyssey Communication, detinuta de Dinu Patriciu, a intrat in insolventa la sfarsitul anului 2011. Administratorul judiciar al Odyssey Communication este Acsis Solv I.P.U.R.L., acelasi ca in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, care detine licenta audiovizuala a OTV.

Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#licitatie Adevarul Holding Click, #datorie Adevarul Holding Click , #Presa