A opta editie a Conferintei Nationale HR Club: HRevolution

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 09:13
1772 citiri
A opta editie a Conferintei Nationale HR Club: HRevolution

Cea mai importanta conferinta a anului din domeniul resurselor umane este organizata de HR Club (Asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania) in data de 31 octombrie 2012, la hotel Radisson Blu din Bucuresti.

Conferinta HRevolution este dedicata profesionistilor de resurse umane, dar si managerilor preocupati de cladirea unor relatii de afaceri bazate pe incredere si de indicatori de performanta ai afacerii adaptati contextului dinamic si complex in care organizatia isi desfasoara activitatea.

La HRevolution, cea de a opta editie a conferintei nationale HR Club, sunt invitati speakeri internationali apreciati in toata lumea care vor prezenta strategii de management inovatoare si metode noi de abordare a activitatilor pentru a maximiza performanta, cu multe exemple concrete si instrumente practice.

Agenda evenimentului cuprinde 2 sesiuni plenare si 4 workshop-uri desfasurate in paralel, CEO Power Dinner si HRevolution Expo - un beneficiu suplimentar in cadrul conferintei, expozitia cu furnizori de servicii se desfasoara in cele 2 zone de coffee break, unde participantii vor putea intalni noi furnizori si vor afla despre servicii, instrumente sau inovatii din piata.

Fie ca suntem antreprenori, manageri, specialisti intr-un anumit domeniu, consultanti sau lucram in vanzari, cautam sa avem cu cei din jur relatii de incredere!

Unul dintre speaker-ii principali ai Conferintei este Charles Green, autor si expert in construirea relatiilor de afaceri bazate pe incredere. In discursul pe care il va sustine in cadrul Conferintei, "Trust me, I'm from HR", Charles Green demonteaza procesul castigarii increderii, analizeaza fiecare componenta, apoi le reuneste pentru a oferi un model de recomandari practice si verificate.

Totul se bazeaza pe o experienta de peste 20 de ani in consultanta, pe exemple clare si povestiri interesante.

Bjarte Bogsnes, apreciat speaker international, cu o lunga cariera atat in finante cat si in HR ne impartaseste din secretele implementarii modelului de management "Beyond Budgeting" la Statoil - cea mai mare companie scandinava, cu operatiuni in 36 de tari si o cifra de afaceri de 90 de miliarde de dolari. Sesiunea cuprinde multe exemple concrete din aceasta experienta cu rezultate fabuloase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#conferinta HP, #HP Revolution, #evenimente , #Promovare media